تخت بیمار در دودسته کلی تخت مکانیکی و تخت برقی تولید می شود. در این مقاله قصد معرفی تخت برقی خانگی بیمار را داریم. این تخت ها در انواع تک موتوره، دو موتوره، سه موتوره و چهار موتوره توسط شرکت تجهیزات پزشکی مهرنامی تولید می گردد. پر کاربردترین و پرفروش ترین تخت های برقی، تخت سه موتوره بیمار می باشد. در زیر به ساختار و مکانیزم این تخت ها پرداخته می شود. در واقع تخت خانگی بیمار همان تخت بیمارستانی است که در بیمارستان ها نیز استفاده می شود.

تخت های برقی متناسب با نوع نیاز و نوع مراقبت بیماران در انواع مختلف تولید می شود. تخت های بستری بیمار به دو دسته ی کلی برقی و مکانیکی تقسیم بندی می شوند. تخت های مکانیکی و برقی هر یک دارای ویژگی های مخصوص به خود می باشند. رویه های تخت در دو نوع ABS و فلزی تولید می شود. هر یک از رویه ها ویژگی های منحصر بفرد خود را دارند. استقامت هر دو نوع در مقابل وزن بیمار یکسان است.

تخت برقی خانگی بیمار

موارد استفاده تخت برقی خانگی بیمار

تخت های بیمارستانی را می توان هم در منزل و هم در بیمارستان و محیط درمانی استفاده کرد. در تمام موارد بستری در منزل می توان از تخت های بیمارستانی استفاده نمود. با توجه به نوع بیماری افراد می توان از تخت های برقی یا مکانیکی استفاده نمود. در تمامی موارد بازگشت بیمار از بیمارستان و مراقبت از ایشان تخت های مورد نیاز توسط پزشکان توصیه می شود. شرکت تجهیزات پزشکی مهرنامی تمامی تخت های مورد نیاز جهت مراقبت و بستری بیماران در بازگشت از بیمارستان را به شما پیشنهاد می نماید. این تخت ها در گستره ی قیمتی متفاوت و متناسب با وضعیت مالی ایشان پیشنهاد می گردد.

ساختار اسکلت تخت بیمار

تخت های برقی ساختار بسیار قدرتمندی از لحاظ استقامت و تحمل وزن دارند. این تخت ها دارای قیدهای مستحکمی در بدنه و پایه می باشند که تحمل وزن های بالا و فشار های زیاد را امکان پذیر می نماید. شرکت تجهیزات پزشکی مهرنامی در استفاده از آهن آلات مورد استفاده، از پروفیل ها و ورق های ضخیم که استاندارد ساخت تخت را برآورده می کند استفاده می نماید. این آهن آلات از کارخانجات معتبر تولید کننده ی آهن تهیه می شوند.

تخت برقی خانگی بیمار

ساختار حرکتی تخت های برقی سه موتوره

تخت های برقی مجهز به ریموت کنترل می باشند. با فشردن دکمه های ریموت کنترل قادر به تنظیم موقعیت های مختلف این تخت بیمار خواهید بود. دکمه های ردیف اول مربوط به تنظیم قسمت سر بیمار می باشند. ردیف دوم مربوط به تنظیم قسمت پای تخت برقی خانگی بیمار خواهند بود. دکمه های ردیف سوم به صورت همزمان قسمت سر و پا را تنظیم می کنند. در واقع با فشردن دکمه ی اول این ردیف قسمت سر و پا همزمان بالا می آیند. با فشردن دکمه ی مجاور، عمل عکس اتفاق می افتد.

دکمه های ردیف آخر هم جهت تنظیم ارتفاع تخت استفاده می شوند. ارتفاع استاندارد تخت های بیمارستانی به گونه ای می باشد که در کمترین ارتفاع فرد قادر است به راحتی از تخت برقی خانگی بیمار بیرون بیاید و یا به روی تخت برود. بر خلاف تخت های معاینه که ارتفاع ثابت و 70 سانتی متری دارند، تخت های بیمارستانی جهت رفاه حال بیمار در ارتفاع خیلی پایین نیز قابل تنظیم است.

تخت برقی خانگی بیمار

سیستم الکتریکی تخت برقی بیمارستانی یا خانگی

یک تخت برقی خانگی بیمار سه موتوره متشکل از اجزای زیر است:

  • سه عدد موتور الکتریکی
  • یک عدد کنترل باکس
  • یک عدد هندست یا ریموت کنترل

موتورهای الکتریکی تخت برقی خانگی بیمار

موتورهای الکتریکی تخت برقی باید دارای استانداردها ایران و مخصوصا استانداردهای بین المللی باشد. موتورهای استفاده شده در شرکت تجهیزات پزشکی مهرنامی محصول کشور تایوان و چین می باشد. ساختار این موتورها باید به گونه ای باشد که دارای کمترین صدای ممکن از نظر استانداردهای پزشکی باشد. همچنین حرکت این موتورها باید یکنواخت، بدون لرزش و بدون ضربه باشد.

موتورهای تخت برقی خانگی بیمار دارای قدرت 6000 نیوتن می باشد. لذا از قدرت بسیار بالایی جهت تنظیم تخت هنگامی که حتی وزن بیمار هم بر روی تخت قرار گرفته برخوردار می باشد. در این موتورها هنگام حرکت اولیه و توقف نهایی شاهد هیچ گونه ضربه نخواهیم بود. در واقع حرکت موتورها بسیار یکنواخت شروع و پایان می پذیرد.

تخت برقی خانگی بیمار

کنترل باکس

کنترل باکس مغز اصلی و در واقع دستور دهنده ی سیستم الکتریکی تخت است. فشردن دکمه ها بر روی هندست یا ریموت دستورات را به کنترل باکس هدایت می کند. سپس کنترل باکس با توجه به دکمه های فشرده شده دستور حرکتی متناظر را به موتورها می دهد. تا زمانی که دکمه های ریموت کنترل را می فشاریم شاهد حرکت موتورها هستیم. به محض برداشتن انگشتان از روی ریموت کنترل حرکت ها نیز متوقف می شود.

ریموت یا هندست

تخت های برقی بیمار با توجه به نوع عملکرد خود و تعداد موتورها، دارای ریموت های متفاوتی می باشند. ریموت ها دستورات کاربران را به کنترل باکس انتقال داده و کنترل باکس نیز این دستورات را با حرکت  دادن موتورها به نتیجه می رساند. تنظیم قسمت سر دارای دو دکمه بر روی ریموت کنترل تخت، تنظیم قسمت پا دارای دو دکمه، تنظیم همزمان قسمت سر و پا دارای دو دکمه و تنظیم ارتفاع نیز دارای دو دکمه بر روی ریموت کنترل می باشد.

کاربردهای تخت برقی خانگی بیمار

این تخت بیمار هم دارای مصارف خانگی و هم دارای مصارف بیمارستانی می باشد. ابعاد این تخت کاملا دارای استانداردهای بین المللی می باشد. در واقع در تمام اتاق ها و بخش های بیمارستان که نیاز به تخت و مخصوصا تخت برقی باشد می توان از این تخت بیمارستانی برقی سه موتوره استفاده نمود. این تخت تمام استانداردهای لازم جهت استفاده بعنوان تخت بیمارستانی را دارد. از دیگر مصارف اصلی این تخت استفاده به عنوان تخت برقی خانگی بیمار می باشد. چنانچه بیمار نیاز به استراحت و مراقبت در منزل را داشته باشد این تخت برقی سه موتوره بهترین گزینه می باشد.

تخت برقی خانگی بیمار

این تخت ها و ابعاد آن به گونه ای است که بیمار برای مدت زمان طولانی می تواند بر روی آن قرار گیرد. استفاده از تشک بیمار مناسب علاوه بر ساختار استاندارد تخت کمک بزرگی در راستای بهبود حال بیماران انجام می دهد.

تجهیزات تخت برقی خانگی بیمار

این تخت دارای چهار چرخ بسیار روان می باشد. این چرخ ها مجهز به قفل می باشند. وجود قفل باعث می شود در مواقعی که نیاز به حالت سکون و بدون حرکت تخت بیمار باشد بتوان با قفل کردن چرخ ها این کار را انجام داد.

همچنین در مواقعی که بیمار غذا صرف می کند می توان قسم زیر سر را به کمک ریموت کنترل بالا آورد. در واقع به قسمت زیر سر شیب اعمال می شود تا بیمار به راحتی غذا صرف کند. جه صرف غذا می توان از میز غذا استفاده کرد. میز غذا هم در محیط منزل و هم در مراکز درمانی قابل استفاده می باشد. پایه های میز غذا به زیر تخت هدایت می شوند. میز کاملا بر روی تخت می آید. همچنین می توان ارتفاع میز غذا را متناسب با ارتفاع تخت تنظیم نمود.

رنگ آمیزی، جنس رویه و کلگی تخت

قسمت سر و ته تخت دارای دو کلگی از جنس ABS می باشند. این کلگی ها به نوعی محافظ تخت و باعث زیبایی تخت می شوند. همچنین تخت برقی بیمار مجهز به دو بد ساید (Bed side) می باشد. بد ساید به میله های کناری تخت گفته می شود. این میله ها خاصیت باز شدن و جمع شدن دارند. این میله ها وظیفه ی محافظتی دارند.

رویه ی تخت های برقی بیمار در دو جنس تولید می شوند. این تخت ها در دو جنس آهنی و رویه ABS تولید می شوند. هر دو نوع از مقاومت بالایی برخوردارند.

همچنین رنگ آمیزی این تخت از کیفیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. روش رنگ آمیزی تخت به روش کوره ای الکترواستاتیکی می باشد. این روش باعث جلوگیری از خط و خش و آسیب به رنگ تخت می شود.

تخت برقی خانگی بیمار

سخن پایانی

چنانچه قصد خرید تخت برقی خانگی بیمار را دارید می توانید با مشورت با کارشناسان شرکت تجهیزات پزشکی مهرنامی مناسب ترین گزینه جهت استفاده و رفاه حال بیمار را پیدا کنید. مشاوران ما با توجه به نوع نیاز شما تخت متناسب با نوع بیماری و نیاز شما را با مناسب ترین قیمت به شما پیشنهاد خواهد کرد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست
تماس با کارشناس