تخت بیمارستانی لگن دار و ساده | انواع تخت بیمار جهت استفاده در منزل و بیمارستان | مهرنامی

انتخاب محصولات مهرنامی
تخت بیمارستانی

راهنمای خرید تخت بیمارستانی برای منزل و مراکز درمانی

طراحی یک تخت بیمارستانی به گونه ای می باشد که برای مراقبت، استراحت و بهبودی بیمار در بیمارستان یا منزل محیطی پایدار، ایمن و راحت را در اختیار وی قرار دهد. تخت بیمارستانی تختی است متفاوت با تخت های سنتی که در بیشتر خانه ها یافت می شود. این تخت انعطاف پذیری بیشتری در انواع موقعیت های قرار گیری بدن یک بیمار فراهم می آورد. به طوری که اجازه تنظیم شیب قسمت های سر و پا و نیز در مواردی ارتفاع و همچنین شیب کلی تخت را به بیمار می دهد.

تخت بیمارستانی برقی منزل

تخت بیمارستانی قیمت

تخت بیمارستانی در بسیاری از سبک ها، اندازه ها، طرح ها و تولید کنندگان مختلف موجود است. فرایند انتخاب مناسب و سنجیده ی یک تخت بیمارستانی برای خود یا عزیزتان امری پیچیده به نظر می رسد. به همین دلیل ما تمام اطلاعات لازم برای دانستن اطلاعات خرید را در اینجا جمع آوری نموده ایم تا به شما کمک کنیم که با اطمینان تصمیم گیری نمایید.

تخت بیمارستانی

تخت بیمارستانی برای منزل

انواع تخت بیمارستانی

اصولا تخت های بیمارستانی را به دو گروه زیر تقسیم بندی می کنیم:

1) تخت بیمارستانی مکانیکی یا هندلی

2) تخت بیمارستانی برقی

تخت بیمارستانی مکانیکی

این تخت ها دارای موتورهای الکتریکی جهت تنظیم موقعیت تخت نمی باشند. در عوض این گونه تخت ها به کاربران اجازه می دهند تا با استفاده از اهرم (یا اهرم ها)یا همان هندلی که در قسمت پایین تخت قرار دارد موقعیت سرو پا را تنظیم نمایند. تخت های مکانیکی از لحاظ رویه تخت به دو دسته رویه ABS و رویه توری تقسیم می شوند. در زیر به مزایا و معایب خرید این نوع تخت بیمار برای منزل، بیمارستان و یا سایر محیط های درمانی می پردازیم.

تخت بیمارستانی لگن دار

مزایا:

  • این تخت ها غالبا قیمت پایین تری نسبت به نمونه های تخت برقی دارند.
  • تخت بیمارستانی مکانیکی یا دستی یک راه حل عالی برای بیمارانی است که نیاز به تغییر و تنظیم مکرر و بیش از حد موقعیت قرار گیری بدنشان ندارند.

معایب:

  • اگر کاربر یا بیمار قدرت یا تحرک لازم جهت کار کردن با هندل تخت را نداشته باشد ممکن است برای کمک نیاز به یک مراقب داشته باشد.
  • حرکت و چرخاندن هندل هنگامی که بیمار بر روی تخت در حال استراحت است باعث سلب آسایش وی خواهد شد.

تخت بیمارستانی برقی

تنظیم کامل الکتریکی تخت، زندگی را هم برای بیمار و هم برای مراقب های ایشان آسان تر خواهد نمود. به همین دلیل تخت بیمارستانی برقی در بسیاری از مراکز درمانی و حتی در منزل کاربرد گسترده ای دارد.

تخت بیمارستانی برقی مهرنامی

مزایا:

  • به آسانی و با فشردن چند دکمه می توان تمام پوزیشن های مد نظر تجویز شده توسط پزشک و یا سایر موقعیت های مورد نظر بیمار را فراهم نمود.
  • این تخت بیمارستانی برای منزل و بیمارستان ایده آل می باشد.
  • راه حل عالی برای بیمارانی است که به افراد مراقب با قدرت بدنی کمتری نیاز دارند.

معایب:

  • تنها موردی که در اینجا می توان ذکر کرد هزینه خرید بالاتر این تخت نسبت به نوع هندلی یا دستی است.

تخت بیمارستانی ساده

 

علاوه بر این دسته بندی که در بالا بررسی نمودیم، چندین طرح مخصوص و منحصر بفرد تخت نیز وجود دارد. مانند تخت های عریض تر از تخت بیمارستانی استاندارد که برای مراقبت از کاربران دارای جثه ی بزرگ تر و سنگین تر استفاده می شود. دسته ای دیگر تخت های کم ارتفاع می باشند که جهت جلوگیری از سقوط بیمار از تخت و نیز کمک به افرادی که در بلند شدن از تخت مشکل دارند ارائه می شود. همچنین تخت هایی که ایمنی را با داشتن نرده های بلند در طرفین تخت برای کودکانی که نیاز به مراقبت های پزشکی دارند فراهم می کند.

تخت بیمارستانی ساده هندلی

 

راهنمایی جهت خرید تخت بیمارستانی برای منزل

هنگامی که به فکر خرید تخت بیمارستانی برای یکی از عزیزان خود هستید بهتر است ابتدا نیازهای او را ارزیابی نمایید. این کار باعث می شود تا مطمئن شوید که بیمار شما پس از خرید تخت برای وی، از امنیت و راحتی کامل برخوردار خواهد بود.

بیمار چقدر همراه است؟

هنگام انتخاب تخت بیمارستانی توجه به تحرک بیمار بسیار مهم است. باید دید که آیا بیمار به تنهایی قادر به داخل و یا خارج شدن از تخت می باشد یا خیر. امنیت آنها روی پاهای خودشان چقدر است؟ اینکه چقدر توانایی انجام مانور در داخل و خارج تخت را دارند به شما کمک می کند تا سطح پشتیبانی یک تخت مورد نظر را بیابید. به عنوان مثال اگر کاربر یا بیمار نتواند حرکات و موقعیت خود را به راحتی بر روی تخت تنظیم نماید در این صورت دانستن این نکته به شما کمک می کند که بیمار شما به تنظیمات تخت برقی نیاز دارد.

تخت بیمارستانی برقی منزل

بیمار چه مدت بر روی تخت بیمارستانی خواهد بود؟

اگر از کاربر به مدت طولانی بر روی تخت مراقبت شود و یا بیمار بیش از پانزده ساعت در روز در رختخواب بماند، یک تخت بیمارستانی برقی ممکن است بهترین انتخاب برای راحتی طولانی مدت وی باشد. تخت های مکانیکی جهت استفاده های کوتاه مدت طراحی شده اند. اگرچه در مواردی که نیاز به تغییرات دائم پوزیشن وجود ندارد، تخت های هندلی نیز پاسخگوی نیاز کاربران می باشد.

جثه ی کاربر چقدر است؟

بیماران کوتاه قد یا بلند قد هر یک به سطح بستر متفاوتی نیاز خواهند داشت. اگر بیمار یک فرد با جثه ی بزرگ و یا سنگین باشد برای این فرد باید تخت خوابی متناسب با وزن و اندازه ی وی انتخاب نماییم. در حالی که برای ایمن و راحت نگه داشتن کودکان به تخت بیمارستانی کوچک تری متناسب با اندازه و جثه ی آنها نیاز است.

مراقب بیمار چه میزان توانایی بدنی یا تحرک پذیری دارد؟

برای بیمارانی که توسط یک دوست یا یکی از اعضای خانواده مراقبت می شوند قدرت فرد مراقب دارای اهمیت است. اگر مراقب توانایی بدنی لازم برای استفاده از هندل جهت تنظیم مناسب تخت بیمار در منزل را نداشته باشد، می توان نتیجه گرفت تخت بیمارستانی برقی گزینه ی بهتری برای افراد درگیر در این ماجرا می باشد.

تخت بیمارستانی برقی اتوماتیک

ریل های کنار تخت

ریل ها یا حفاظ  تخت بیمار در منزل یا بیمارستان یک راه حل عالی برای کمک به جلوگیری از سقوط کاربر از تخت خواب و نیز یک کمک و پشتیبانی به وی جهت ورود به تخت، خروج از آن و یا جابجایی بر روی تخت می باشد. این حفاظ در دو مدل مفصلی و ABS ساخته می شود.

موقعیت قرارگیری بیمار بر روی تخت بیمارستانی

موقعیت قرارگیری بدن بیمار نسبت به تخت و نحوه ی جابجایی فرد بر روی تخت بسیار حساس می باشد. این اطلاعات باید از پزشک مربوطه کسب شود. انواع موقعیت های قرار گیری بر روی تخت بیمار در منزل یا بیمارستان وجود دارد مانند موقعیتی که ستون فقرات باید صاف باشد، موقعیت دمر بر روی شکم، موقعیت قرار گیری به پهلو، موقعیت فاولر و غیره. در همگی این موارد باید با پزشک خود در مورد انتخاب و نحوه ی بکارگیری موقعیت مناسب بیمار خود مشورت نمایید.

تفاوت تخت برقی رویه ABS و رویه فلزی

تخت های برقی در دو نوع رویه فلزی و رویه ABS تولید می شود. هر دو تخت بیمارستانی از لحاظ کارایی یکسان می باشند. هر دو تخت تحمل وزن یکسانی دارند. در نوع رویه ABS می توان رویه ها را از تخت جدا نمود و مجددا روی تخت قرار داد. جدا کردن رویه های ABS به منظور نظافت آسان تر آن ها صورت می گیرد. تخت رویه فلزی از 4 قسمت فلزی ثابت بر روی تخت ساخته شده است. این دو تخت از لحاظ استحکام، سیستم موتوری و نیز شاسی تخت یکسان می باشند.

استفاده از سیستم الکتریکی کلاس جهانی

یکی از ویژگی های برجسته در تخت برقی مهرنامی استفاده از موتورهای برند جهانی شرکت TiMOTION تایوان می باشد. با توجه به نوع تخت برقی، تعداد سه یا چهار موتور در تخت تعبیه می شود. سیستم الکتریکی تخت برقی علاوه بر موتورها، شامل کنترل باکس و هندست(ریموت کنترل) می باشد. کنترل باکس مغز فرماندهی سیستم الکتریکی و هندست نیز جهت اعمال تنظیمات دلخواه بر تخت با فشردن دکمه های آن بکار گرفته می شود. در قسمت بعدی نحوه ی کار یک هندست که مخصوص تخت بیمارستانی شامل سه موتور است توضیح داده می شود.

نحوه استفاده از هندست تخت بیمارستانی

چنانچه در یک تخت بیمارستانی یک هندست مخصوص کنترل سه موتور بکار گرفته شود، دکمه های ردیف اول این ریموت کنترل مخصوص بالا و پایین بردن قسمت زیر سر بیمار می باشند. دکمه های ردیف دوم مخصوص بالا و پایین بردن قسمت پای بیمار می باشند. با فشردن دکمه های ردیف سوم می توان قسمت های سر و پای بیمار را همزمان بالا یا پایین برد. دکمه های ردیف آخر نیز جهت تغییر ارتفاع تخت استفاده می شود. فشردن و نگه داشتن تک دکمه انتهایی این ریموت کنترل باعث خنثی شدن تمام تنظیمات و بازگشت به حالت اولیه تخت می شود.

ریموت کنترل تخت بیمارستانی برقی

همانطور که در بالا مشاهده نمودید نحوه ی استفاده از تخت برقی بسیار ساده می باشد. فقط کافی است با فشردن دکمه های ریموت کنترل، تنظیمات مورد نظر تجویز شده توسط پزشک یا سایر موقعیت ها را بر تخت اعمال نمود.

شرکت مهرنامی در تولید تخت برقی، موارد فوق را از برند TiMOTION تایوان تهیه می نماید. این برند از معتبرترین و با کیفیت ترین شرکتهای تامین سیستم های الکتریکی تخت های بیمار در بازار تجهیزات پزشکی در جهان می باشند. کسب گواهینامه های معتبر جهانی در حوزه صنعت و پزشکی توسط شرکت تیموشن تایوان و نیز استفاده ی موفقیت آمیز چندین دهه از این موتورها، خاطر مصرف کنندگان گرامی را از بابت استفاده از تخت بیمارستانی مهرنامی آسوده می نماید.

 

 

نتیجه گیری

خرید تخت بیمارستانی برای منزل یک قدم بزرگ هم برای بیمار و هم برای مراقب یا مراقبان وی است. از آنجا که کاربر مقدار زیادی از زمان خود را در تختخواب سپری خواهد کرد، ارائه ی سطح بالایی از راحتی و پشتیبانی توسط تخت انتخاب شده بسیار مهم می باشد. هر فرد نیازهای شخصی خود را دارد و تخت انتخاب شده باید حداکثر پاسخ مطلوب را در جهت برآورده شدن خواسته های فرد برای او فراهم نماید.

انتخاب های شما، مواردی شامل مکانیکی یا برقی بودن تخت، ویژگی های خاص، لوازم جانبی تخت همچون پایه سرم بیمارستانی، میز غذا بیمارستانی و غیره جهت کمک به نیازهای فرد، مدت زمانی که کاربر بر روی تخت می باشد، مقرون به صرفه بودن و غیره را در بر دارد. صرف نظر از انتخاب نهایی شما برای ما این مهم است که چقدر شما از انتخاب تخت بیمارستانی محصولات ما رضایت و خشنودی خواهید داشت و ما چه میزان در بهبود وضعیت روحی و جسمی بیمار شما سهیم خواهیم بود.

چنانچه تمایل به بازدید از صفحات تخت معاینه و ترالی پانسمان را دارید بر روی لینک های زیر کلیک نمایید.

اخبار مهرنامی
فهرست
تماس با کارشناس