تخت معاینه
پس از یک بررسی و بازدید اجمالی از یک مرکز پزشکی، کلینیک، مطب، بیمارستان و یا یک مرکز و سالن زیبایی پوست و مو، به احتمال خیلی زیاد یک یا چند تخت معاینه را در این مراکز مشاهده می نماییم. در واقع یکی از اساسی ترین وسایل جهت تجهیز یک مجموعه پزشکی، زیبایی و یا مطب، تخت معاینه یا تخت مطب می باشد. در زیر به جزئیات خرید یک تخت معاینه مناسب می پردازیم. همانطور که مشاهده خواهید کرد نکات بسیار مهمی را در انتخاب یک تخت معاینه باید مد نظر قرار داد.
دسته بندی تخت معاینه
چندین نوع دسته بندی برای این نوع تخت می توان ذکر کرد. یکی از دسته بندی های اصلی که در ادامه در مورد آن صحبت خواهیم کرد به صورت زیر می باشد:
1- تخت معاینه پایه ثابت
2- تخت معاینه پایه تاشو
از دیگر دسته بندی ها می توان به داشتن کشو و کمد یا فاقد آن بودن اشاره کرد. همچنین می توان تقسیم بندی را بر اساس شکل ظاهری پایه ها و یا مکانیکی یا برقی بودن تخت نیز انجام داد.
گام اولیه جهت خرید تخت معاینه
در خرید تخت معاینه، نخستین گام انتخاب دسته بندی صحیح جهت استفاده در حرفه و تخصص خود می باشد. چنانچه دسته بندی تخت معاینه را به دو گروه پایه ثابت و تاشو بپذیریم، خواهیم دید تعدادی از متخصصین تخت ثابت و تعداد کمتری نیز تخت پایه تاشو را خریداری می نمایند. استفاده از تخت های با پایه های ثابت رواج بسیار بیشتری در مقایسه با تخت های با پایه تاشو دارد. اگرچه طی تجربیات سالهای گذشته، موارد استفاده از تخت پایه ثابت بسیار بیشتر از تخت پایه تاشو می باشد ولی تخت های پایه تاشو نیز هنوز طرفداران خود را دارند. در ادامه به دلایل خرید هر یک از این دو نوع تخت می پردازیم.
انتخاب دسته بندی صحیح تخت معاینه باعث افزایش راندمان و نیز نتیجه ی دلخواه و بهبود حال بیمار خواهد شد. انتخاب تخت های نا مناسب باعث جلوگیری در پیشبرد فعالیت ها و مانعی برای عملکرد صحیح متخصصین خواهد بود.
گام های بعدی
پس از انتخاب دسته بندی مناسب، نوبت به در نظر گرفتن موارد ساختاری محصول است. تخت معاینه اگر چه ساختاری بسیار ساده دارد ولی دقت به جزئیات متریال استفاده شده در آن بسیار اهمیت دارد. پس از بررسی جزئیات متوجه می شویم که کیفیت های متفاوت قسمت های مختلف ساختار تخت باعث ارائه ی تخت های با کیفیت های متفاوت خواهد شد. در نظز گرفتن موارد زیر و پرس و جو از مشاوران شرکت تولید کننده ما را به هدف خود نزدیک می نماید.
استحکام تخت،
ثابت یا متحرک بودن قسمت سر تخت،
جنس تشک،
ضخامت فوم بکارگرفته شده در قسمت تشک،
زیره تشک(MDF و غیره)،
جنس چرم،
رنگ آمیزی پایه ها و بدنه
و موارد سفارشی همچون ابعاد دلخواه، فرم پایه های تخت، ضخامت فوم و غیره از مواردی هستند که باید به درستی در نظر گرفته شوند. البته که در نظر گرفتن قیمت مناسب یک تخت نیز از ملاحظات اصلی خرید می باشد. در ادامه و پس از معرفی کلی دو نوع تخت معرفی شده در بالا، به بررسی تمامی این موارد در انواع تخت معاینه می پردازیم.
تخت معاینه ساده
تخت های ساده غالبا به تخت هایی گفته می شود که دارای پایه های ساده باشد. پایه های تخت معاینه که تا می شوند و یا هلالی هستند ساده محسوب نمی شوند. همچنین تخت معاینه ساده دارای کشو و کمد نمی باشند. تخت های دارای کشو و کمد در مقاله های جداگانه بررسی شده است. در تخت های معاینه ساده تشک تخت به صورت یک تکه می باشد. در این تخت ها قسمت سر و پا قابل تنظیم نمی باشند. چرم استفاده شده در تخت ساده همانند سایر مدلهای تخت مهرنامی از کیفیت مرغوب می باشد. فوم تشک و زیره ی فوم و نیز اسکلت فلزی تخت معاینه ساده نیز همانند سایر مدلها از کیفیت بسیار مرغوب برخوردار می باشد.
با این مقدمه به سراغ معرفی انواع تخت معاینه و ویژگی های آنها می پردازیم.
انواع تخت معاینه
هم اکنون به بررسی و معرفی انواع تخت معاینه طبق دسته بندی اصلی که در بالاتر به آن اشاره کردیم می پردازیم. در ابتدا توضیحاتی در مورد تخت پایه تاشو ارائه می نماییم. در ادامه توضیحات گروه مهم تر تخت ها یعنی تخت پایه ثابت را ارائه می نماییم.
تخت معاینه پایه تاشو
این نوع تخت برای آن دسته از پزشکان، کارشناسان و متخصصینی که در محل کار خود از فضای کافی برخوردار نیستند مناسب می باشد. این گروه از متخصصین می توانند بعد از هر بار استفاده از تخت، پایه های آن را جمع نمایند و تخت را به کنار دیوار انتقال دهند یا آن را در کمد یا در محل دیگری قرار دهند. جمع کردن پایه ها باعث می شود که تخت فضای کمتری را اشغال نماید. تخت های پایه تاشو تولید شده توسط شرکت تجهیزات پزشکی مهرنامی بنا به دلایلی که در زیر ذکر می شود از با کیفیت ترین تخت های موجود در بازار تجهیزات پزشکی ایران می باشد.
مزیت اصلی تخت تاشو
از مزیت های این تخت می توان به کم جا بودن اشاره کرد. بنابراین می توان این تخت معاینه را پس از تا کردن پایه ها، به راحتی با وسایل نقلیه از مکانی به مکان دیگر منتقل کرد. از معایب استفاده از این تخت این است که بعد از هر بار باز کردن پایه ها نیاز است که پایه ها را به بدنه پیچ و مهره کرد. این کار در حدود دو الی سه دقیقه زمان می برد. البته که بعد از گذشت زمان افراد به این امر مسلط شده و ظرف مدت یک دقیقه این کار را انجام می دهند.
پایه های تخت معاینه پایه تاشو
پایه های تخت معاینه از پروفیل های فلزی به ابعاد 30*30 میلی متر و با ضخامت 1.5 میلی متر ساخته می شود. این قسمت، اصلی ترین بخش تشکیل دهنده تخت معاینه پایه تاشو می باشد. همچنین این قسمت مهمترین عامل در تعیین استحکام و قیمت تخت های پزشکی می باشد. ضخامت زیاد پایه ها و اسکلت این تخت تاشو باعث کیفیت، استحکام و پایداری تخت خواهد بود. وجود قیدهای مستحکم باعث افزایش استقامت تخت تاشو می شود. لذا اگرچه این تخت ها تاشو می باشند باید گفت که از استحکام بسیار بالایی برخوردار می باشند.
در انتهای پایه پلاستیکهایی جهت نشستن مناسب پایه ها بر روی زمین قرار داده شده است. این پوشش پلاستیکی تعادل تخت را بالاتر می برد.
رنگ آمیزی بدنه تخت
نکته مهمی که در مورد رنگ آمیزی پایه های تخت معاینه مهرنامی قابل اشاره می باشد روش رنگ آمیزی است. در رنگ آمیزی پایه ها و اسکلت تخت از رنگ الکترواستاتیک پودری بهره گرفته می شود. این رنگ و روش رنگ آمیزی باعث می شود تا بدنه تخت و نیز پایه ها با برخورد به اشیا دچار خط و خش نشوند. همچنین از زنگ زدن پایه ها نیز جلوگیری به عمل می آورد. همچنین نظافت و ضد عفونی تخت نیز با این روش رنگ آمیزی ساده تر خواهد بود. رنگ آمیزی تمام تخت های معاینه مهرنامی از نوع الکترواستاتیک پودری و کوره ای می باشد. این نوع رنگ آمیزی با کیفیت ترین نوع رنگ آمیزی محصولات فلزی پزشکی می باشد.
چرم رویه تخت پایه تاشو
در هنگام خرید تخت پایه تاشو ( و در کل محصولاتی که در ساختار آنها تشک وجود دارد) باید به قسمت تشک تخت نیز توجه نمود. تشک هر تخت به طور کلی از سه قسمت چرم رویه، فوم تشک و زیره ی کار تشکیل شده است.
از آنجا که چرم رویه در تماس مستقیم با بدن بیمار است، این قسمت از توجه خاصی برخوردار است. لازم است که چرم رویه به صورت روزانه و یا بعد از انجام هر معاینه ضد عفونی و استریل شود. چنانچه از رول های بهداشتی یکبار مصرف برای هر یک از مراجعین به صورت مجزا استفاده شود، دیگر نیاز به ضدعفونی و نظافت تخت بعد از اتمام کار هر یک از مراجعان نمی باشد. در صورتی که چرم رویه از مواد بی کیفیت تهیه شده باشد، مواد ضد عفونی کننده تاثیر منفی بر روی این چرم خواهند گذاشت. در نتیجه بعد از مدت کوتاهی چرم تغییر رنگ داده و یا دچار پوسیدگی می شود.
چرم استفاده شده در محصولات تجهیزات پزشکی مهرنامی از برندهای بسیار معتبر بازار می باشد. این چرم در اثر گذشت زمان تغییر رنگ نخواهد داشت. همچنین دچار شل شدگی و کشیدگی نیز نخواهد شد. شما می توانید رنگ چرم تخت معاینه خود را همرنگ و به صورت ست با سایر تجهیزات پزشکی خود سفارش دهید.
تشک تخت
قسمت دیگری از این تخت که از دید پنهان است خود تشک (قسمت زیر چرم رویه) است. جنس این قسمت می تواند از نوع فوم و یا پلی اتیلن باشد. در صورتی که جنس استفاده شده در قسمت خود تشک تخت مناسب نباشد بعد از مدتی استفاده از تخت، قسمت هایی از بدن که فشار بیشتری به تشک وارد می کنند باعث ایجاد فرورفتگی و گودی در تشک تخت می شوند. قطر تشک تخت را در مواردی بنابر نیاز مشتریان محترم می توان بیشتر از حالت نرمال سفارش داد. قطر فوم تشک در اندازه های قطر 2 سانت، قطر 5 سانت، قطر 7 سانت و قطر 10 سانت قابل تولید و سفارش می باشند.
قسمت زیره تخت
یک از قسمت های تخت که در مقاومت تخت تاثیر مستقیم دارد قسمت زیره ی فوم می باشد. قسمت زیره ی کار از جنس هایی نظیر MDF، نئوپان و یا آهن ساخته شود. در صورتی که مشتریان محترم نیاز به مقاوم سازی بیش از حالت نرمال تخت را داشته باشند، با اضافه کردن قیدهای آهنی در زیر تخت به این نیاز آنان پاسخ داده می شود. در این صورت در بعضی از تخصص های پزشکی که فشار بسیار زیادی بر روی تخت اعمال می شود، با به اعمال این قیدهای فلزی، استحکام تخت تضمین شده می باشد.
این تخت تاشو قابلیت سفارشی سازی هایی نظیر متحرک کردن قسمت سر، اضافه کردن طول و عرض تخت و غیره را نیز دارا می باشد. می توان گفت تمام انواع تخت معاینه قابلیت سر متحرک شدن را دارند.
انواع تخت پایه تاشو از لحاظ ساختار
همانطور که در صفحه مربوط به تخت پایه تاشو توضیح داده شده است این تخت به دو دسته تقسیم می شود. در دسته اول، جهت برپایی تخت، قیدهای فلزی بدنه را توسط پیچ و مهره به پایه ها به صورت مستحکم متصل می نمایند. در دسته دوم نیز پس از باز کردن پایه های تخت یک قید فلزی در راستای طول تخت به پایه های تخت متصل و سبب استحکام تخت می شود.
مشتریان عمده تخت تاشو متخصصان زیبایی و پوست می باشند. بسیاری از تخصص ها نظیر انجام پاکسازی صورت، تزریق فیلر، خدمات تتو، لیزر، انجام خدمات ماساژ و بسیاری دیگر از موارد با استفاده از این تخت ها قابل انجام می باشد. اگرچه استفاده از تخت های معاینه پایه تاشو گزینه مناسبی برای مکان هایی است که دچار کمبود فضا می باشند ولی در صورت داشتن فضای کافی، توصیه ما استفاده از تخت های معاینه پایه ثابت می باشد.
تخت معاینه پایه ثابت
همان طور که از نام این تخت برمی آید، این تخت دارای پایه های ثابتی می باشد. این مدل تخت به عنوان تخت معاینه پایه ثابت یا ساده نام برده می شود. این تخت ها با توجه به اجزای بکار رفته در آنها از تنوع بالایی برخوردار می باشند. پایه های تخت ثابت در دو نوع لوله ای و یا قوطی (به صورت مربعی یا مستطیلی) ساخته می شوند. در زیر تصاویری از تختهایی که پایه های آنها از لوله یا قوطی ساخته شده اند مشاهده خواهید کرد. این محصول از پر فروش ترین محصولات شرکت مهرنامی می باشد.
پایه های این محصول از مستحکم ترین پروفیل ها بهره می برد. ابعاد 30 در 30 پروفیل های فلزی پایه ها استحکام بسیار زیادی به تخت می بخشد. همچنین ضخامت فلزات استفاده شده قطر 1.5 میلیمتر می باشد. این مزیت ها تخت معاینه را به یک محصول ممتاز و بی نظیر تبدیل خواهد نمود. متصل نمودن قیدهای اضافی در پایه ها و یا در قسمت زیره در مواردی استحکام تخت را چندین برابر می نماید.
شباهت ها تفاوت های تخت پایه ثابت و پایه تاشو
تخت های پایه ثابت استقامت و ثبات بیشتری نسبت به پایه تاشو دارند. با بستن پیچ های تخت پایه تاشو این تخت از استحکام بسیار بالایی برخوردار است. ولی همچنان اولویت با تخت های ثابت است. رنگ آمیزی هر دو نوع تخت یکسان انجام می شود. نوع فوم و چرم نیز در هر دو مدل یکسان استفاده می شود. در هر دو مدل امکان انتخاب فوم های با قطرهای مختلف وجود دارد.
تخت های پایه هلالی
یک از انواع تخت های پایه ثابت تخت های پایه هلالی است. تخت های پایه هلالی فقط در نوع پایه ثابت تولید می شوند. این تخت ها با توجه به فرم پایه ها دارای مدل پایه تاشو نمی باشند. این نوع تخت دارای ظاهری نسبتا شکیل تر نسبت به تخت معاینه ساده می باشد. بنابراین از این تخت در انواع خدمات زیبایی از جمله لیزر و پاکسازی پوست و فیشیال نیز استفاده می شود.
مشخصات تخت هلالی
این تخت معاینه در انواع یک تکه و سرتاشو تولید می شود. تخت پایه هلالی به صورت پیش فرض دارای جای رول گیر ملحفه می باشد. برای تختهای پایه ثابت معمولی رول گیر به صورت مجزا سفارش داده می شود. رنگ بدنه و پایه های تخت هلالی مهرنامی در رنگ آمیزی بسیار زیبا در رنگ های سفید و نقره ای تولید می شود. رنگ های سفارشی پایه ها نظیر رنگ های مشکی و طلایی نیز قابل ارائه به مشتریان محترم می باشد. انتخاب رنگ چرم نیز در یک تنوع بسیار زیاد توسط مشتریان محترم انجام می گیرد.
در زیر پایه های تخت هلالی پایه ها به صورت پیچی قرار داده شده است. این یک مزیت بزرگ در تخت معاینه می باشد. زیرا در مکان هایی که دارای تراز کف زمین نمی باشند با پیچاندن این پیچ تخت بدون لق زدن خواهد ماند.
عوامل موثر در انتخاب تخت معاینه مناسب
عوامل گوناگونی در انتخاب تخت معاینه موثر می باشد. از جمله ی این عوامل می توان به قیمت، کارایی، کیفیت، استحکام و ابعاد تخت معاینه اشاره نمود.
قیمت و کیفیت
اگر بخواهیم در ارتباط با قیمت و کیفیت و رابطه ی این دو با یکدیگر صحبت نماییم، باید در بررسی مواد بکار برده شده در ساخت تخت با دید جزئی تری وارد شویم. تشک تخت از سه قسمت چرم رویه، فوم و زیره ی تشک تشکیل شده است.
مقایسه چرم های موجود در بازار
چرم های موجود در بازار در برندهای مختلفی تولید می شود. شناخت و استفاده از برندهای معتبر، با تجربه و شناخت از آنها در طول زمان بدست می آید. برندهای معتبر باید دارای ویژگی های مورد نظر باشند. دارای تنوع رنگی باشند. دارای قابلیت نظافت آسان باشند. این چرم مرغوب و با کیفیت در طول زمان نباید دچار تغییر رنگ شود. همچنین نباید چرم تخت معاینه دچار پوسیدگی و شل شدگی شود. استفاده از چرم های مرغوب بر قیمت و کیفیت تخت می افزاید. برند چرم استفاده شده در شرکت تجهیزات پزشکی مهرنامی از برندهای بسیار مرغوب در حوزه ی تجهیزات پزشکی و صنعت مبلمان می باشد.
همچنین می توان به جنس به کار رفته در مورد زیره این تخت اشاره کنیم. زیره ی کار در تخت ها می تواند از دو نوع MDF یا ورق آهن ساخته شود. که به طور مشخص، طول عمر تخت ها در نوع ورق آهن به مراتب بیشتر از MDF می باشد.
از عوامل موثر دیگر در قیمت می توان به پایه های تخت اشاره نمود. به کاربردن پروفیل های با اندازه ها و ضخامت های متنوع، به طور مستقیم در شکل ظاهری و قیمت تخت تاثیر بسزایی دارد.
قیمت و کیفیت انواع تخت معاینه در شرکت تجهیزات پزشکی مهرنامی قابل رقابت با تمامی تولیدکنندگان تخت معاینه در سراسر ایران می باشد.
استحکام تخت
به طور واضحی می توان گفت که استفاده از جنس فوم مناسب برای تشک، استفاده از ورق آهن به جای ورق MDF به عنوان زیره ی تخت و نیز استفاده از پروفیل های فلزی ضخیم و با سایز بزرگتر در استحکام تخت معاینه نقش به سزایی خواهند داشت.
البته این طور نمی توان برداشت کرد که به طور مثال تختی که از زیره ی کار MDF برخوردار است به زودی دچار شکستگی و آسیب می شود. چنانچه افرادی که بر روی تخت معاینه قرار می گیرند، خصوصا افراد با وزن سنگین تر، هنگام نشستن و خوابیدن بر روی تخت به یکباره وزن خود را روی این تخت رها نکنند، این تخت حتی برای مدت های طولانی و با وجود بیمارانی حتی با وزن های زیاد، کیفیت بالای خود را حفظ خواهد کرد.
کارایی تخت
پزشکان بنا بر نوع فعالیت و تخصص خود تخت های متفاوتی را خریداری می نمایند. گروهی ساده ترین نوع تخت را تهیه می نمایند. گروهی نیز به سراغ تخت هایی نظیر تخت سر متحرک، تخت معاینه برقی، تخت معاینه پایه تاشو می روند. حتی گروهی از پزشکان تخت مخصوص مرکز پزشکی خود را با سفارش تغییراتی در آن خریداری می نمایند. به طور مثال طول و عرض دلخواه تخت خود را می توانند سفارش دهند. و نیز پایه های تخت را انتخاب نمایند.
همچنین گروهی از پزشکان وسایل و تجهیزات مربوط به فعالیت و تخصص خود را درون کشو و کمد هایی قرار می دهند. تعداد و محل قرارگیری این کشو و کمدها به طور سفارشی برای تخت آنها اعمال خواهد شد. تخت های کشو دار یا کمد دار با بدنه MDF مورد توجه پزشکان و متخصصین زیبایی می باشد.
تخت معاینه توسط بسیاری از پزشکان و متخصین محترم استفاده می شود. این تخت در تخصص های مختلف پزشکی و در مطب پزشکان یکی اساسی ترین تجهیزات است. همچنین در حوزه ی زیبایی پوست و مو نیز از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشد. متخصصین می توانند در سالن های زیبایی مربوط به لیزر، پاکسازی پوست، تزریق فیلر، ژل ، بوتاکس و غیره از این تخت استفاده نمایند.
تخت های سر متحرک
گاهی سر و نیم تنه بالایی بیمار یا مراجعه کننده باید بالاتر از بدن او قرار گیرد. برای این موارد تخت هایی طراحی شده است. با استفاده از این تخت ها قسمت زیر سر را می توان شیب دار تنظیم کرد. امکان متحرک کردن قسمت سر در تمامی تخت های پایه ثابت و پایه تاشو وجود دارد. تخت های سر متحرک یا به عبارتی سر تاشو با تمامی پایه ها(پایه هلالی، پایه ثابت، پایه تاشو) قابل تولید است.
همانند تخت های دیگر برای این تخت نیز می توان درخواست یک تشک مسطح یا تشک دارای برجستگی زیر سر یا بالشت دار داشت. تخت های سر متحرک دارای مصارف زیادی از جمله مطب های زیبایی و پوست و مو می باشد. از مطب هایی که می توان به آنها اشاره کرد مطب پوست، مطب تغذیه، مطب ارتوپدی، مطب اورولوژی، مطب قلب، کلینیک لیزر و بسیاری از مطب های دیگر اشاره کرد.
به منظور جلوگیری از احتمال انتقال آلودگی و ویروس ها از افراد مراجعه کننده به تخت و بالعکس، کاربران از رول های ملحفه ای استفاده می کنند. در تخت معاینه پایه هلالی رول گیر ملحفه به صورت پیش فرض بر روی تخت نصب می باشد. در سایر تخت ها رول گیر با سفارش مشتری به بدنه تخت نصب می شود.
تفاوت تخت معاینه و تخت بیمارستانی
جهت بررسی تفاوت های این دو تخت بهتر است نگاهی به ساختار این دو تخت پزشکی بیندازیم. تخت معاینه از یک بدنه و چارچوب فلزی ساده و البته مستحکم ساخته شده است. اگرچه تخت هایی نظیر تخت پایه هلالی وجود دارند که دارای ساختاری غیر ساده می باشند. بر روی بدنه تخت های معاینه، تشک قرار می گیرد. این تشک دارای زیره ای فلزی یا چوبی می باشد. همچنین رویه ی این تشک از جنس چرم می باشد. همانطور که در قسمت های بالاتر بیان شد جنس خود تشک نیز از فوم سرد می باشد. این جنس تشک راحتی بیمار را به هنگام دراز کشیدن بر روی تخت به همراه دارد.
ولی با این توصیفات، این تخت جهت استفاده های طولانی مدت طراحی نشده است. شاید همه ی افراد تجربه ی استفاده از تخت معاینه را هنگام مراجعه به یک مرکز درمانی داشته باشند. بنابراین می توان نتیجه گرفت این تخت جهت استفاده مراجعین در زمان های نسبتا کوتاه طراحی شده است. اما تخت بیمارستانی تمام فاکتورهای لازم جهت استفاده طولانی مدت بیمار را دارا می باشد. بنابراین می توان نتیجه گرفت تخت معاینه یک تخت پزشکی جهت استفاده در زمان کوتاه و تخت بیمارستانی یک تخت پزشکی جهت استفاده های طولانی مدت تر طراحی شده اند.
انتخاب رنگ چرم تخت معاینه
جهت انتخاب رنگ چرم تخت، کالیته ای 50 رنگی در واتساپ، اینستاگرام و سایر نرم افزارها خدمت مشتریان محترم ارسال می شود. انتخاب رنگ چرم تخت معاینه می تواند بر اساس هماهنگی با طراحی مطب، بیمارستان، کلینیک و مرکز زیبایی یا درمانی صورت گیرد. همچنین این رنگ می تواند متناسب با رنگ چرم سایر تجهیزات پزشکی خریداری شده انتخاب گردد.
تجهیزات مورد نیاز دیگر در کنار تخت معاینه
پزشکان و متخصان محترم در کنار تخت می توانند سایر تجهیزات و هتلینگ مورد نیاز خود را نیز از شرکت تجهیزات پزشکی مهرنامی تهیه نمایند. صندلی تابوره پزشکی و برقی، ترالی پانسمان، ترالی زیبایی، تخت ژنیکولوژی، فور پزشکی، کپسول اکسیژن، پله کنار تخت و سایر اقلام دیگر در تنوعی از قیمت مناسب و رقابتی و کیفیت بالا در تجهیزات پزشکی مهرنامی قابل ارائه می باشد.
در صورت انتخاب اقلامی که دارای رویه چرمی می باشند، نظیر تخت معاینه، صندلی تابوره پزشکی، تخت ژنیکولوژی مامایی و غیره، مشتریان محترم می توانند با دریافت کالیته رنگی از شرکت تجهیزات پزشکی مهرنامی رنگ مورد نظر خود را برای رویه چرمی متناسب با سلیقه و طرح مطب یا کلینیک خود انتخاب نمایند.
نصب آپشن ها بر تخت
چنانچه مشتریان درخواست نصب آپشن هایی نظیر رول گیر، نصب چرخ وغیره را داشته باشند می توانند هنگام سفارش محصول این موارد را عنوان نمایند تا همکاران ما این موارد را بر تخت معاینه مورد نظر آنها اعمال نمایند. البته همانطور که عنوان شد رول گیر ملحفه یکبار مصرف بر روی تخت معاینه پایه هلالی به صورت پیش فرض نصب می باشد. در مورد سایر تخت ها، این آیتم به سفارش مشتریان محترم به تخت اضافه خواهد شد. امکان نصب چرخ نیز در قسمت پایه ها وجود دارد.
برای بعضی از مراکز درمانی پزشک نیاز به جابجایی تخت معاینه خواهد داشت. در این موارد می توان تخت پایه ثابت را به صورت چرخدار سفارش داد تا انتقال سریعتر صورت گیرد. توصیه می شود تا جایی که امکان دارد از تخت های بدون چرخ استفاده نشود. با این حال، چرخ ها دارای قفل می باشند و می توان چرخ ها را قفل نمود. با قفل شدن چرخها نیز می توان از هر گونه حرکت تخت جلوگیری به عمل آورد.
در مواردی پزشک نیاز دارد ارتفاع تخت را کم و زیاد نماید. در این گونه موارد تخت معاینه برقی جهت تنظیم ارتفاع پیشنهاد می شود. تخت معاینه برقی دارای فوم سرد در قسمت تشک می باشد. در این تخت از چرم بسیار مرغوب در رنگ های متنوع به انتخاب مشتریان محترم استفاده می شود. موتورهای این تخت معاینه برقی دارای دو سال گارانتی می باشد.
قیمت تخت معاینه ساده
همانطور که در ابتدای مقاله اشاره شد تخت های ساده دارای پایه های عمود و ساده و غیر تاشونده هستند. این پایه ها ساده ترین نوع پایه ها در این دست از محصولات است. لذا بعنوان مثال اگر بخواهیم مقایسه ای بین پایه های ساده و پایه های هلالی انجام دهیم تخت معاینه ساده قیمت کمتری در مقایسه با دیگری دارد. همچنین این تخت دو قسمتی یا سه قسمتی و یا به عبارتی دو تکه یا سه تکه نمی باشد. تخت های چند تکه دارای مکانیزم پیچیده تر و در نتیجه دارای قیمت بیشتری نسبت به تخت معاینه ساده می باشند. همچنین این تخت دارای کشو و کمد نمی باشد. لذا تخت معاینه ساده قیمت کمتری نسبت به داشتن کشو خواهد داشت.
سفارشی سازی های تخت
ابعاد استاندارد تخت معاینه پزشکی 60*180 سانتی متر می باشد. اگر چه این امکان وجود دارد که طول و عرض سفارشی، ضخامت فوم، رنگ چرم و تبدیل زیره از MDF به آهن نیز به صورت سفارشی بر اعمال نمود. همچنین این امکان نیز وجود دارد که تخت مورد نظر را با توجه به رنگ چرم مورد علاقه ی خود، محیط فضای کار و نیز رنگ سایر تجهیزات اتاق و کلینیک خود نظیر صندلی زیبایی برقی، صندلی پزشکی، ترالی اورژانس، تخت مطب مامایی و غیره به مجموعه ما سفارش دهید.
تجهیزات پزشکی مهرنامی با تجربه ی تجهیز مراکز متعدد درمانی و زیبایی، مشاوره و اطلاع رسانی لازم در خصوص خرید موفق تخت معاینه و سایر تجهیزات پزشکی را در اختیار شما قرارخواهد داد.
استفاده از تخت های لیزر و فیشیال بعنوان تخت معاینه
تخت های لیزر و فیشیال جایگزین بسیار مناسبی برای تخت های مطب معمولی می باشند. این تخت ها با استحکام بالا و زیبایی ظاهر جایگزین مناسبی برای تخت های معاینه معمولی می باشند. عرض تعدادی از این تخت ها به صورت پیش فرض 70 سانت می باشد. اکثر این تخت ها دارای رول گیر ملحفه یکبار مصرف می باشند. این تخت ها اکثرا دارای سوراخ و بالشت می باشند. بنابر این آنها تخت های چند منظوره هستند. تصاویر تعدادی از آنها را در پایین قرار می دهیم. این تخت های زیبایی همانند تخت های معاینه از فوم مرغوب و چرم درجه یک ساخته می شود. چرم انتخابی در 50 (همانند تنوع رنگ چرم تخت معاینه)رنگ قدرت انتخاب این محصول را بیشتر می کند.
تخت بالا یک تخت با عرض 60 و طول 180 می باشد. تخت پایین یک تخت با عرض 70 سانتی متر و طول 182 می باشد. از تفاوت دیگر آنها می توان به استوانه ای و پروفیلی بودن پایه ها اشاره کرد.
معرفی مدلهای جدید
شرکت تجهیزات پزشکی مهرنامی در راستای معرفی مدلهای جدید، کاربردی و با کیفیت مدلی بسیار کاربردی از تخت معاینه را روانه بازار نموده است. این مدل با پایه های تاشو می باشد. جهت استفاده از این تخت باید پایه ها را باز کرد و پیچ ها را بست. بعد از باز کردن پایه ها و بستن پیچ های تخت، این محصول استحکام بسیار بالایی خواهد داشت. عرض این تخت معاینه 60 سانتی متر می باشد. از ویژگی های آن می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- دارای حفره و بالشت است.
- ضخامت پروفیل های پایه یک میلیمتر است. این ضخامت به استحکام تخت کمک بسیار زیادی می کند.
- می توان از آن بعنوان تخت چند منظوره استفاده کرد.
- دارای فوم 7 سانت بسیار مرغوب می باشد.
- چرم این تخت همانند سایر مدل ها از برند مرغوب استفاده می شود
- چرم این تخت معاینه به انتخاب مشتریان محترم صورت می گیرد.
- دارای سلفون ضخیم کش دار جهت محافظت از چرم می باشد.
سخن پایانی
لازم به توضیح می باشد که توضیحات و مشخصات مربوط به تخت معاینه زنان یا تخت ژنیکولوژی در صفحه ای که با همین نام تهیه شده است در وبسایت تجهیزات پزشکی مهرنامی قابل مشاهده می باشد.
چنانچه علاقمند به بازدید از صفحات چراغ معاینه، نگاتوسکوپ پزشکی، تخت کاشت مو و تخت پوست و زیبایی برقی می باشید، می توانید بر روی لینک های مشخص شده کلیک نمایید.